Bend

Slavica Jovanović

Vokal

Naš nasmejani ženski vokal je po profesiji inženjer zaštite životne sredine. Međutim, pored ljubavi prema prirodi jednako je prisutna i ljubav prema muzici koju je negovala od ranog detinjstva kroz folklor u CTKU “Kosta Abrašević”, a kasnije u bendu “Six Wanted” , gde je stekla svoja prva iskustva u klupskim svirkama. Voli da zaigra u kolu, ali i da se otkači uz dobar rock’n’roll.

Aleksandar Gute Marinković

Vokal

Aleksandar Gute Marinković ima 27 godina. Po profesiji je vaspitač, a zaljubljenik je u fotografiju i slikanje. Preko radne nedelje zaposlen je u struci, a vikendima često nastupa. Polufinalista je muzičkog takmičenja”Zvezde Granda 2018/19″ i nagrađivan je na brojnim muzičkim festivalima: Angel Voice SRB, Tralala MKD…
Prvi singl je izdao za Grand produkciju pod nazivom “Gde god da si Andjele”. Za sebe kaže da je iskren i vredan. Školovao je glas kod mr Nade Đokić Vuković.

2019. godine postaje član pop-rok benda “Paket aranžman” iz Bačke Palanke.

Aleksandar Bjelić

Solo Gitara

Master diplomu stekao je na Fakultetu Tehničkih Nauka. Godine sviranja učinili su da njegovi soloi dobiju aplauz od publike i gostiju na nastupima. Svirao je u grupama “Metro”, “Berkut”, “Ignis” i “Six Wanted”. Ima nekoliko gitara, ali ne menja svoje Fender pojačalo.

Boško Purković

Bubanj

Klasične udaraljke svira od svoje desete godine. Završio nižu i srednju muzičku školu u Subotici. Trenutno, student na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Nastupao je sa Subotičkom i Crnogorskom filharmonijom, HNK Osijek, Novosadskim simfonijskim orkestrom i dr. Svoje iskustvo rado prenosi svojim učenicima u Osnovnoj muzičkoj školi “Stevan Hristić” u Apatinu, kao profesor klasičnih udaraljki. Bubnjeve aktivno svira od svoje petnaeste godine u Subotici i okolini. Sarađivao je sa mnogim muzičarima, uglavnom starijim, gde je i naučio “zanat”. Od 2023. postaje član benda Paket aranžman.

Goran Pataji

Bas Gitara i Vokal

Rođen u Somboru,po profesiji veterinarski tehničar,a ljubav prema muzici i bass gitari traje od ranih dana. Druženja uz muziku su uvek bila deo zivota,jer su generacijski svi u porodici bili muzičari.Bass gitaru je usavršavao kroz privatne časove i neprestano “skidanje” pesama i instrumentala i radom kroz bendove i autorske projekte.U opus slušanja ulaze svi žanrovi,ali srce je uvek punk. Omiljeni i radni instrument Fender jazz bass,a na svirke rado nosi Olimpic white Squaer jazz bass iz ’89. godine,koju smatra delom sebe,zbog godišta i same sentimentalne povezanosti.

Srđan Šobot

Klavijature i Vokal

Školovani muzičar i nastavnik muzičke kulture. Klavijaturista koji koristi profesionalnu opremu za nastupe. Organizacioni mag benda ili u modernom slangu – Band manager.

Share: