Bend

Slavica Jovanović

Vokal

Naš nasmejani ženski vokal je po profesiji inženjer zaštite životne sredine. Međutim, pored ljubavi prema prirodi jednako je prisutna i ljubav prema muzici koju je negovala od ranog detinjstva kroz folklor u CTKU “Kosta Abrašević”, a kasnije u bendu “Six Wanted” , gde je stekla svoja prva iskustva u klupskim svirkama. Voli da zaigra u kolu, ali i da se otkači uz dobar rock’n’roll.

Aleksandar Gute Marinković

Vokal

Aleksandar Gute Marinković ima 27 godina. Po profesiji je vaspitač, a zaljubljenik je u fotografiju i slikanje. Preko radne nedelje zaposlen je u struci, a vikendima često nastupa. Polufinalista je muzičkog takmičenja”Zvezde Granda 2018/19″ i nagrađivan je na brojnim muzičkim festivalima: Angel Voice SRB, Tralala MKD…
Prvi singl je izdao za Grand produkciju pod nazivom “Gde god da si Andjele”. Za sebe kaže da je iskren i vredan. Školovao je glas kod mr Nade Đokić Vuković.

2019. godine postaje član pop-rok benda “Paket aranžman” iz Bačke Palanke.

Aleksandar Bjelić

Solo Gitara

Master diplomu stekao je na Fakultetu Tehničkih Nauka. Godine sviranja učinili su da njegovi soloi dobiju aplauz od publike i gostiju na nastupima. Svirao je u grupama “Metro”, “Berkut”, “Ignis” i “Six Wanted”. Ima nekoliko gitara, ali ne menja svoje Fender pojačalo.

Kristian Hengl

Bubanj

Po profesiji master ekonomije. Zbog činjenice da je nemac, preciznost, profesionalizam i posvećenost najbolje opisuju njegov pristup sviranju svog instrumenta. Sedi za bubnjevima Sonor i ne štedi set Paiste Signature činela, a to je i razlog što na svakoj svirci živi svoj dečački san 🙂 Bendovi sa kojima je svirao su “Azil 5”, “Pop-Shot” i “Ničim izazvan”.

Igor Andrejević

Bas Gitara i Vokal

Apsolvent Akademije umetnosti u Novom Sadu, odsek kontrabas. Muzičku inspiraciju dobija iz klasične muzike kao što su simfonijske kompozicije P.I.Tchaikovsky i W.A.Mozart. Takođe sluša strani pop, rock, funky, symphometal, ali i sluša staru srpsku izvornu muziku. Bivši član crkvenog hora sv. Stefan Dečanski, a bendovi u kojima je sticao iskustvo su: Autostoperi, Erupcija, Griva, Ultrazvuk, Supernova, Aureus i Indira Radić. Vlasnik je Maruszczyk Frog Beta bas gitare, Stagg kontrabasa i TC Electronic Rebelhead 450 bas combo-a.

Srđan Šobot

Klavijature i Vokal

Apsolvent Akademije umetnosti. Do sada je svirao u bendovima “Drive”, “Six Wanted”, “Fat Shade”, a kao gostujući muzičar u bendovima “Griva”, “Erupcija” i “Drugi Format”. Oprema koju koristi na svirkama su koncertne klavijature Kurzweil pc3k6 i Yamaha MOTIF ES7. Organizacioni mag benda ili u modernom slangu – Band manager.

Share: