Bend

Slavica Jovanović

Vokal

Naš nasmejani ženski vokal je po profesiji inženjer zaštite životne sredine. Međutim, pored ljubavi prema prirodi jednako je prisutna i ljubav prema muzici koju je negovala od ranog detinjstva kroz folklor u CTKU “Kosta Abrašević”, a kasnije u bendu “Six Wanted” , gde je stekla svoja prva iskustva u klupskim svirkama. Voli da zaigra u kolu, ali i da se otkači uz dobar rock’n’roll.

Nikola Zekić

Vokal

Vokalni solista RTV Vojvodine i RTS-a, pobednik muzičkog serijala “Iz našeg sokaka” 2010/2011. na RTV-u. Nastupa u mnogim uredničkim emisijama, koncertima i festivalima RTS-a i RTV-a kao što su: Igrale se delije, Ha-ha karavan, Darovnica, Kolarčeva zadužbina, Milenino kolo, Pesmo srce mi ogrej, Zlatna tamburica, 60 Najlepših narodnih pesama Srbije i dr. Odrastao uz zvuke tradicionalne i narodne muzike, uspešno svirao harmoniku i bavio se folklorom punih 25 godina. Od 2011/12. godine postaje član Pevačkog studija PGP RTS-a pod vođstvom g-đe Merime Njegomir i za arhivu Radio Beograda snima mnogo narodnih pesama. U svojoj muzičkoj biografiji poseduje singlove modernijeg sadržaja, kao što su: Lažeš zlato, Rukopis, Tiho tiho tamburice i najnoviju baladu: Izgubljeni raj.

2015. godine postaje član pop-rok benda “Paket aranžman” iz Bačke Palanke i sa njima nastupa na mnogim manifestacijama, festivalima, klubovima, svadbama u zemlji i inostranstvu.

Aleksandar Bjelić

Solo Gitara

Master diplomu stekao je na Fakultetu Tehničkih Nauka. Godine sviranja učinili su da njegovi soloi dobiju aplauz od publike i gostiju na nastupima. Svirao je u grupama “Metro”, “Berkut”, “Ignis” i “Six Wanted”. Ima nekoliko gitara, ali ne menja svoje Fender pojačalo.

Kristian Hengl

Bubanj

Po profesiji master ekonomije. Zbog činjenice da je on nemac, preciznost, profesionalizam i posvećenost najbolje opisuju njegov pristup sviranju svog instrumenta. Sedi za bubnjevima Sonor i ne štedi njegov set činela Paiste 2002, a to je i razlog što na svakoj svirci živi svoj dečački san 🙂 Bendovi sa kojima je svirao su “Azil 5”, “Pop-Shot” i “Ničim Izazvan”.

Igor Andrejević

Bas Gitara i Vokal

Apsolvent Akademije umetnosti u Novom Sadu, odsek kontrabas. Muzičku inspiraciju dobija iz klasične muzike kao što su simfonijske kompozicije P.I.Tchaikovsky i W.A.Mozart. Takođe sluša strani pop, rock, funky, symphometal, ali i sluša staru srpsku izvornu muziku. Bivši član crkvenog hora sv. Stefan Dečanski, a bendovi u kojima je sticao iskustvo su: Autostoperi, Erupcija, Griva, Ultrazvuk, Supernova, Aureus i Indira Radić. Vlasnik je Cort B5 bas gitare, Stagg kontrabasa i TC Eletronic bas combo.

Srđan Šobot

Klavijature i Vokal

Apsolvent Akademije umetnosti. Do sada je svirao u bendovima “Drive”, “Six Wanted”, “Fat Shade”, a kao gostujući muzičar u bendovima “Griva”, “Erupcija” i “Drugi Format”. Oprema koju koristi na svirkama su koncertne klavijature Kurzweil pc3k6 i Yamaha MOTIF ES7. Organizacioni mag benda ili u modernom slangu – Band manager.

Share: